Paasstukje maken in de Hezebrink

911

Op vrijdag 5 april bent u van harte welkom tijdens de koffie-inloop in de Hezebrink voor het maken van een paasstukje. De creatieve middag zal worden gegeven door Theo Broekhuis, de bekende postbode van Emst.

De middag begint om 14.30 uur en eindigt om 16.00 uur. De kosten voor deze middag zijn 12,50 euro, inclusief twee kopjes koffie, bloemen en een bakje. Als u zelf groen hebt, dan zou het fijn zijn als u dit mee wilt nemen evenals een mesje of een tang.

U kunt zich van te voren opgeven op de intekenlijst die hangt in de hal van de Hezebrink, of door te bellen naar Theo op nummer 06-40855677.

De koffie-inloop vindt eens per 2 weken plaats (in de even weken) op vrijdagmiddag in dorpssteunpunt de Hezebrink in Emst. Iedereen is welkom, of u nu in de buurt woont of niet. Het programma varieert van een gastspreker tot een creatieve activiteit. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lianne Houtman via l.houtman@koppelswoe.nl of door te bellen naar 0578 – 676767.