Bijeenkomst mantelzorg

897

Bijeenkomst mantelzorg en de veranderingen binnen je relatie

Als mantelzorger zorgt u voor uw partner, kind, ouder, familielid, vriend of buur. Degene voor wie u mantelzorger bent kan veranderen. Dit kan gevolgen hebben voor uw relatie. Wat betekenen deze veranderingen en hoe gaat u daar het beste mee om? Het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe organiseert over dit thema een bijeenkomst voor alle mantelzorgers binnen de gemeente Epe.

U bent gehecht aan uw man/vrouw/moeder/vader/kind die volledig goed functioneerde. Maar telkens weer wordt u geconfronteerd met wat wel een andere persoon lijkt. Hoe gaat u daarmee om? Hoe onthecht u, maar blijft u toch met liefde en compassie (een deel van) de zorg op u nemen? Desiree Damste is onder andere psycholoog en wetenschapper. Zij zal donderdag 21 maart van 10.30 uur tot 12.00 uur informatie geven en u kunt uw persoonlijke vragen aan haar stellen.

Het Steunpunt Mantelzorg van Koppel-Swoe organiseert maandelijks bijeenkomsten voor mantelzorgers. Iedere maand staat er een andere activiteit op het programma. De bijeenkomst van 21 maart vindt plaats in het Kulturhus EGW aan de Stationsstraat 25 te Epe. Wij vragen een eigen bijdrage van 2 euro per persoon. Daarnaast zijn eventuele consumpties, zoals koffie/thee voor eigen rekening.

Voor meer informatie betreffende deze bijeenkomst en voor andere vragen betreffende mantelzorg kunt u op werkdagen contact opnemen met het Steunpunt Mantelzorg op telefoonnummer 0578-676767. U kunt de cliƫntondersteuner mantelzorg ook mailen g.elskamp@koppelswoe.nl