Inzenddatum tekenwedstrijd voor kinderen verlengd

1003

Ampt Epe heeft de inzendtermijn voor de jubileum-tekenwedstrijd verlengd tot en met 15 september. Er zijn leuke prijzen te winnen voor kinderen tot en met 12 jaar. Maak een tekening van iets wat met geschiedenis te maken heeft; bijvoorbeeld een oud gebouw, een historische plek of figuur, maar ook van koningen, ridders of jonkvrouwen.

De tekenwedstrijd is verdeeld in twee groepen: 5 tot en met 8 jaar en 9 tot en met 12 jaar. Er zijn drie prijzen voor elke leeftijdscategorie te winnen, in de vorm van een cadeaubon.

Waarom deze tekenwedstrijd?
De historische vereniging Ampt Epe voor de dorpen Vaassen, Emst, Epe, Oene en de diverse buurtschappen bestaat op 13 oktober 60 jaar. De tekenwedstrijd is onderdeel van het jubileumprogramma. Ampt Epe vraagt ouders, verzorgers en leerkrachten van basisscholen de tekenwedstrijd onder de aandacht van de kinderen te brengen. “Het zou fantastisch zijn wanneer we hun tekeningen straks kunnen publiceren in het jubileumnummer van Ampt Epe”, aldus Aline van Dam, namens de organisatie.

De tekeningen kunnen tot en met 15 september worden ingeleverd bij The Readshop aan de Hoofdstraat 77 in Epe en bij Bruna v/d Kamp aan de Dorpsstraat 59 in Vaassen. Opsturen mag ook. Het adres is: Ampt Epe, Postbus 72, 8160 AB Epe. Vergeet niet om naam, leeftijd, adres en telefoonnummer te vermelden.

Ampt Epe behoudt zich het recht voor om de tekeningen te publiceren in een speciaal jubileumnummer, dat eind 2021 zal verschijnen.

Informatie over de tekenwedstrijd is ook te vinden op de website www.ampt-epe.nl.