Popquiz in Kulturhus Epe

1227

Ook zin om samen met vrienden, familie of collega’s een middagje muziek te luisteren en de uitvoerende artiest of songtitels ook nog eens te raden? ‘Achterin de Platenkast’ verzorgt 19 januari in Epe de ‘Kulturhus Popquiz’.

Ze slaan daarbij geen enkel genre over. Van monumentale rockklassiekers tot happy hardcore, van prachtige ballads tot Hollandse meezingers, van hiphop tot heavy metal, àlles komt langs. Bereidt je dus voor op een flinke duik in de geschiedenis van de popmuziek.

‘Achterin de Platenkast’ is in 2015 begonnen als een blog over muziek. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een community met zo’n vierhonderd volgers op Facebook en Twitter. Het collectief muziekliefhebbers achter ‘Achterin de Platenkast’, organiseert al een paar jaar popquizzen in de regio. Elke keer weten zij weer een hoogwaardige quiz neer te zetten met voor elk wat wils. Jong, oud, man, vrouw, muziekfreak of gewoon liefhebber? Voor iedereen zit er wel wat muziek en herkenning bij.
Aanvang: 14.00 uur
Entree: € 5 per team