Spaanse sferen in Epe

843

Spaanse klanken in het Kulturhus EGW op zondagmiddag 6 oktober. Op deze bijzondere middag kunt u genieten van het trio Desirée Riera, Juan Plácido Osorio en Daniel Leiro. Ze zijn geboren in Spanje en studeerden af aan conservatoriums in Zwolle en Rotterdam. Sinds 2017 vormen ze het Mocca Ensemble, dat met enthousiasme en passie de Spaanse muzikale muziek ten gehore wil brengen. Het concert dat ze deze zondagmiddag geven is genaamd ‘Escenas del Sur’.

Door composities van onder andere Isaac Albeniz, Bela Kovacs en Enrique Granados maakt u kennis met de verschillende muzikale Spaanse culturen. Met hun klarinet en saxofoon worden Desirée en Juan begeleid door de vleugel van Daniel. Laat u meevoeren naar (muzikaal) Spanje en wordt ook besmet met het Spaanse muziekvirus!

De entree is 8,50 euro. Aanvang 15.00 uur.

Meer informatie over de activiteiten in Kulturhus EGW? Bezoek de facebookpagina www.facebook.com/kulturhusegw of surf naar de internetsite www.kulturhusepe.nl.