Prijsuitreiking tuinwedstrijd

1761
Mieke Drexhage, winnares van de Tuinwedstrijd van de Veluwe Actief-Krant en Groei & Bloei, wordt gefeliciteerd door Ton Brands, uitgever van de Veluwe Actief-Krant.

Mieke Drexhage is de winnares van de tuinwedstrijd georganiseerd door de Veluwe Actief-Krant in samenwerking met Groei & Bloei. Mieke woont aan de Tuurbrink in Heerde en nam deel aan deze wedstrijd, die aansluit bij de landelijke actie ‘De Levende Tuin, Wat kun jij doen?’.

Uit handen van uitgever Ton Brands van de VA-Krant ontving Mieke een jaarlidmaatschap op Groei & Bloei, een abonnement op het gelijknamige tijdschrift en een culinair pakket. Ook komt er een interview met Mieke in de Veluwe Actief-Krant die eind juni verschijnt. Namens de jury overhandigde Eugenie Hennis haar een luxe versie van het juryrapport.

Het juryrapport prijst onder meer de balans in de tuin, het voedsel dat in alle jaargetijden aanwezig is voor insecten en de veiligheid die de tuin biedt, zodat dieren er langere tijd kunnen vertoeven.

De aanmoedigingsprijs, een ‘groenbon’ was voor Rita en Bart Tijssen aan de Hoofdweg in Emst.

Een interview met Mieke Drexhage is te lezen in de komende Veluwe Actief-Krant die in de laatste week van juni verschijnt.

Op 15 en 16 juni is het Open Tuinen Weekend (Thema: ‘De Levende Tuin’). Tuinliefhebbers kunnen in deze regio van 10.00-16.00 uur een aantal tuinen bekijken in Wezep, Heerde, Oene en Epe. Zie www.noord-veluwe.groei.nl

Tekst: Ton Brands
Foto’s: Gerrit Tenkink