Klaar met behandelen. En nu?

855

Inloophuis Stichting ‘KLEEF! – voor iedereen die met kanker wordt geconfronteerd – organiseert op 15 mei 2019 van 10.00 tot 11.30 uur een ontmoetingsbijeenkomst bedoeld voor mensen die de medische behandelingen voor hun kanker achter de rug hebben, maar nog lang niet de oude zijn.

Zodra het ziekenhuis bezoek minder intensief is geworden, men minder zichtbaar ziek is en er steeds meer gewone dingen van voor de ziekte weer opgepakt worden, denkt de omgeving dat men beter is. Mensen verwachten zelf in eerste instantie ook dat alles weer als vanouds wordt, maar dat valt niet altijd mee. Er komt nu pas ruimte voor vragen en reflectie en de ontdekking dat we niet zomaar meer dezelfde persoon zijn als voor de ziekte.

Tijdens de bijeenkomst gaat men met elkaar op zoek naar herkenning en erkenning rond thema’s als vermoeidheid, werk, relatie, seksualiteit, veerkracht of zingeving.

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Graag vooraf aanmelden via info@stichtingkleef.nl of telefonisch: 055-5762676.

Samenvatting:
Wat: ontmoetingsbijeenkomst “Klaar met behandelen. En nu?”
Wanneer: woensdag 15 mei van 10.00 tot 11.30 uur
Waar: inloophuis Stichting ‘kLEEF!, Vosselmanstraat 4, Apeldoorn
Wie: mensen die klaar zijn met hun behandeling voor kanker
Kosten: geen, vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld
Aanmelden: binnenlopen in het inloophuis (Vosselmanstraat 4 in Apeldoorn), mailen aan info@stichtingkleef.nl of bellen met telefoonnummer 055-5762676.

(advertentie)