NAH Kaffee

848

Iedere derde zaterdagmiddag van de maand vindt het NAH Kaffee plaats. Met regelmatig een gast die u misschien nuttige informatie kan verstrekken. Een vaste groep bezoekers komen maandelijks. Komt u ook een keer sfeer proeven?

Als je NAH-patiënt wordt, dan betekent dat nogal wat. Niet alleen fysiek, maar ook in emotioneel en in mentaal opzicht ben je ineens een ander mens. Dat is wennen, voor de NAH-patiënt, voor de partner/mantelzorger en voor de omgeving. Hoe kunt u daar beter mee omgaan?

Het NAH Kaffee is een uitgaansgelegenheid waar mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel (NAH) elkaar kunnen ontmoeten. En dat betekent geen harde muziek, geen drukte, geen rumoer, maar wel gezelligheid aan de stamtafel, een prikkelarme zithoek of een spelletjestafel. Het NAH Kaffee is bedoeld voor volwassenen (en eventueel hun partner) die hebben moeten leren leven met NAH.

Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van onder andere een CVA, hersenkneuzing, hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, chemische stoffen, Multiple Sclerose (MS), Parkinson en andere aandoeningen waardoor er hersenletsel na de geboorte is ontstaan.

Op zaterdagmiddag 20 april bent u weer van harte welkom, inloop vanaf 14.00-16.00 uur in Buurthuis de Vegtelarij, Europalaan 48 te Epe. Consumpties zijn tegen kostprijs verkrijgbaar.

Het NAH Kaffee is een samenwerkingsinitiatief van ervaringsdeskundigen, InteraktContour, AnQer, MEE Veluwe en Koppel-Swoe.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vera Griep via 06-408 82 538.