Crea-Markt en Open podium op de Culturele Markt Heerde

929

Cultuurplein Noord Veluwe stuurde ons deze oproep over de Culturele Markt in Heerde.

Maak je je eigen kinderkleding of kan je binnen no-time portretten schilderen? Meld je dan nu aan voor de Culturele Markt Heerde! We bieden jou dit jaar een plek om je eigen gemaakte spullen te verkopen. Op de Culturele Markt Heerde bieden we bovendien lokale podiumbeesten de ruimte je fans te bespelen. Kun je zingen, bespeel je een instrument of kun je goed moppen tappen of jongleren, dan ben je van harte welkom op het IKTOON.nl podium.

Voor onze crea-markt zoeken we ook pottenbakkers, een stoere barber, een Heerdense Nikkie of iemand die in Montmartre stijl live schilderijen van de bezoekers kan maken! Kortom, ben je creatief en maak je mooie spullen of heb je bijzondere diensten, dan kun je jezelf aanmelden. We gaan dan kijken of het past binnen de sfeer van de markt.

De Culturele Markt Heerde vindt plaats op zaterdag 15 juni van 11.00–16.00 uur op het van Meurspark bij de Heerd. Twijfel en wacht niet langer, maar meld je aan voor deelname. Geef aan of je wilt optreden of op de crea-markt wilt staan. Je kunt je aanmelden en verdere informatie verkrijgen bij Daniëlle Borger via cmheerde@gmail.com.